Voorkom Diefstal van uw Elektrische Fiets

Diefstal fietsen

Laatste jaren worden er steeds minder fietsen gestolen. Nadeel is alleen dat fietsendieven steeds gerichter opzoek gaan naar duurdere modellen. Dit zorgt ervoor dat u als eigenaar van een elektrische fiets een groter risico loopt.

Om de trucjes van de fietsendieven te slim af te zijn hebben wij bij Profile Kramer een LEUKE actie. Met een Extra fietsslot dat gemaakt is van een zeer sterke schakels en voorzien is van een extra sleutels vermindert u de kans op diefstal van de Elektrische Fiets aanzienlijk. Het fietsenslot heeft normaliter een verkoopprijs van €26,95, maar voor onze eigen klanten die in het bezit zijn van een Elektrische Fiets. Hebben wij de prijs verlaagd naar €19,95.

Gebruik maken van de Aanbieding?

Vul hieronder uw naam in en wij leggen een fietsenslot voor u klaar.
Het slot kunt u nu meteen afhalen in de winkel in Sliedrecht.

Nieuwe techniek fietsendief

Waar vroeger de fiets even snel in een bestelbus werd gezet wordt er tegenwoordig steeds vaker gebruik gemaakt van lopers voor het vaste fietsenslot. Dit komt doordat de sleutels van de vaste sloten veel op elkaar lijken. Wanneer de fiets van slot is kan iemand anders op uw fiets wegfietsen.

Een insteekslot is allang niet meer genoeg

Tegenwoordig is een insteekslot niet meer voldoende beveiliging tegen fietsendieven. Dit komt doordat de lopers zorgen dat het slot van de fiets opengaat. Wanneer dit gebeurt is het mogelijk om het insteekslot uit het slot te trekken en los te maken. De oplossing hiervoor is een Axa Absolute met een extra sleutel.

Tips om diefstal van de fiets tegen te gaan

  • Axa-Absolute-voorkomt-diefstal-fiets
    Het Axa Absolute Fietsslot in werking

    Gebruik een tweede fietsslot met aparte sleutels.

  • Zet uw fiets op een drukkere plaats.
  • Maak uw fiets vast aan een paal.