Tweedehands Fietsen Regio Rotterdam

Tweedehands-gazelle-fiets-kopen

Waar haal je een goede tweedehandsfiets vandaan? Dat is een vraag die wij wel eens vaker horen. In vele gevallen heeft de fietsenmaker op de hoek ook enkele tweedehandsfietsen. Bij Kramer Sliedrecht hebben wij het streven om zo’n 50 tweedehandsfietsen rijklaar te hebben staan. Op deze manier is er altijd een tweedehands fiets voor jou te vinden. Ook hebben wij verschillende tweedehands kinderfietsen. Maar uiteindelijk blijven wij toch een klein beetje afhankelijk van wat er ingeruild wordt.

Hoe komt het dat Kramer Fietsen een flink aantal tweedehands fietsen verkoopt? Wanneer wij een nieuwe fiets verkopen geven wij de klant altijd de mogelijkheid om zijn oude fiets in te ruilen. Van deze mogelijkheid wordt vaak gebruik gemaakt. Want niet iedereen heeft een plek voor nog een extra fiets. Zo helpen wij de klant met het maken van plek voor zijn of haar nieuwe fiets en krijgt de klant een korting bij het kopen van een nieuwe fiets.

Een goede tweedehandsfiets kopen?

Wanneer een fiets bij ons wordt ingeruild gaat deze als eerst de opslag in. Wanneer het in de winkel en werkplaats wat rustiger is worden de ingeruilde fietsen er door één van onze goed opgeleide vakmannen bij gepakt om opgeknapt te worden. Zo krijgt de fiets een gehele servicebeurt en worden de onderdelen die versleten zijn vervangen. Dus wanneer jij een tweedehandsfiets wilt kopen in de regio Rotterdam. Weet je zeker dat een tweedehandsfiets bij Kramer Fietsen Sliedrecht beschikt over een goede kwaliteit.

Als dealer van Gazelle hebben wij ook veel tweedehands Gazelle fietsen. Dit komt omdat veel mensen die een Gazelle fiets hebben erg merktrouw zijn. Verder hebben wij tweedehandsfietsen van de merken Giant, Koga, Sparta en Batavus.

Online een tweedehandsfiets kopen?

Via onze website kan je precies zien welke tweedehandsfietsen wij op voorraad hebben staan. Wanneer je erg benieuwd bent naar de fiets is het zelfs mogelijk om de fiets in het echt te komen bekijken en wanneer gewenst kan er een vrijblijvende proefrit gemaakt worden op de fiets waarop jij je ogen hebt laten vallen. Ook is het mogelijk om de tweedehandsfiets online te kopen. Dit doe je gemakkelijk in onze webshop. Het is dan zelf mogelijk om de fiets te laten bezorgen of om hem in de winkel op te halen.

Waarom een tweedehandsfiets bij de fietsenmaker kopen?

Tweedehands-fiets-fietsenmakerHeel eerlijk is het aan te raden om een tweedehandsfiets bij een erkende fietsenmaker te kopen. Of dit nou is bij ons of een concullega dat maakt nog niet zoveel uit. Maar wanneer je een tweedehandsfiets bij een fietsenmaker koopt weet je zeker dat deze goed is nagekeken en een servicebeurt heeft gehad. Hierdoor voorkom je dat je een kat in de zak koopt en wordt de levensduur van de fiets aanzienlijk verlengd. Ook kan je er vanuit gaan dat de versleten onderdelen zijn vervangen. Het kan namelijk zo zijn dat de fietsketting versleten is. Wanneer hier te lang mee doorgefietst wordt kan deze inslijten op de tandwielen. Het gevolg? Een onnodig snel versleten cassette en/of voorblad.

Fietsenwinkel met een groot aanbod tweedehandsfietsen

Nu is de grote vraag natuurlijk hoe Kramer Fietsen Sliedrecht nou aan zo’n grote voorraad tweedehandsfietsen komt. Het antwoord hierop is heel simpel. Per jaar verkopen wij honderden  fietsen en op ruim de helft wordt er een fiets ingeruild. Dit in combinatie met de opslagruimte die wij hebben. Zorgt ervoor dat wij de fietsen in een drukkere periode apart kunnen zetten. Dat wij beschikken over deze opslagruimte is dan weer te danken aan ons bestaan sinds 1933. Er is dus lang gewerkt en van een klein pand zijn wij steeds naar een iets grotere locatie verhuisd. Met deze verhuizingen groeide ook de mogelijkheid om een nog beter en groter assortiment aan tweedehandsfietsen op te bouwen.

Goede tweedehandsfiets voor een goede prijs

Met de jaren blijkt ook de ruimte niet onuitputtelijk voor ons. En omdat nieuwe fietsen verkopen de belangrijkste tak van ons bedrijf is hebben wij hiervoor hebben wij een groot deel van de ruimte voor nodig. Ook de werkplaats is een zeer belangrijke pijler. Want zonder vakkundige mensen en vakwerk aan de fiets kan je er vanuit gaan dat de fiets vroeg of laat mankementen gaat vertonen. Het is en blijft namelijk een gebruiksproduct. Maar door het juiste onderhoud en de fiets goed rijklaar te maken, kunnen veel problemen voorkomen worden. En met rijklaar maken bedoelen wij niet enkel het rechtzetten van een stuur en het monteren van de pedalen. De fiets wordt nagenoeg geheel uit elkaar gehaald en alle bouten en moeten worden op het juiste moment vast gezet. Vanuit de fabriek zijn deze er even snel ingeramd. Wanneer je dus enkel het stuur recht zal zetten en de pedalen zal monteren. Dan kan je er zeker van zijn, dat de fiets binnen één jaar een rammel fiets geworden is. Dit wil je natuurlijk voorkomen.

Maar omdat wij ook wel eens met ruimte gebrek zitten en het inruilen van een fiets meer als service zien. Kunnen wij de tweedehands fietsen tegen een goede prijs wegzetten. Ook krijg je bij aanschaf van een tweedehandsfiets een servicepas cadeau. Op deze servicepas staat een servicebeurt met 50% korting. Ons advies is dan ook om deze servicebeurt ongeveer één jaar na aankoop van de tweedehandsfiets te laten doen.

Wat voor soort tweedehandsfietsen heeft Kramer Fietsen?

Tweedehands-racefiets-kopen-RotterdamMaar heeft Kramer Fietsen dan maar enkel en alleen stadsfietsen als tweedehands? Nee dat zeker niet. Eigenlijk in iedere categorie kan je bij ons wel een tweedehandsfiets vinden. Zo hebben wij tweedehands racefietsen, mountainbikes maar natuurlijk ook tweedehands elektrische fietsen. Met name verkoop van nieuwe elektrische fietsen is de laatste jaren flink gestegen. Het gevolg hiervan is ook al te merken op de markt van de tweedehands fietsen. Zo is de vraag naar tweedehands elektrische fietsen vele malen groter. Ook het aanbod van tweedehands elektrische fietsen stijgt ieder jaar. Het enige jammere is alleen dat de vraag naar een goede tweedehands elektrische fiets groter is dan het aanbod.

Wat betreft de tweedehands racefietsen is er nog wel een leuke ontwikkeling. Zo zijn er nieuw bijna geen carbon fietsen meer te vinden voor een prijs onder de €2600,-. Maar wanneer je een tweedehandsracefiets koopt kan je al voor onder de €1000,- een carbon racefiets hebben.