Schaatsen Kopen Papendrecht

Schaatsen-papendrecht

Wanneer het natuurijs in de sloten ligt wilt iedereen opeens schaatsen. Maar waar koop je zo snel schaatsen? Want wanneer het vriest is het vaak een kwestie van enkele dagen. Juist daarom wil jij je schaatsen natuurlijk snel in huis hebben. Maar waar kan je zo snel schaatsen kopen in Papendrecht? Bij Kramer Fietsen natuurlijk. Wij leveren direct uit voorraad. Naast fietsen hebben wij ook vele verschillende schaatsen uit voorraad leverbaar. Al de schaatsen die wij verkopen worden vooraf geslepen, je hoeft dus niet bang te zijn om botte schaatsen te hebben. En je kunt meteen gaan schaatsen!

Maar wat voor verschillende schaatsen heeft Kramer Fietsen dan?

In Sliedrecht en Papendrecht hebben wij vele kleine slootjes. Deze sloten zullen als eerste dicht liggen en toegankelijk zijn om te schaatsen. Het nadeel aan deze sloten is alleen dat je geen hele lange afstanden kunt schaatsen. Juist om deze redenen zie je veel kinderen met kinderschaatsen.

Ga jij als volwassen mee met je kinderen mee het ijs op? Dan heb je waarschijnlijk hockeyschaatsen of kunstschaatsen. Deze schaatsen hebben een hogere schoen en zijn een stuk behendiger. Dit maakt deze schaatsen uitstekend geschikt voor de meeste mensen.

Viking-schaatsen-papendrechtBen je van plan om een lange schaatstocht te maken? Dan kan je beter gebruik maken van Noren. Dit zijn schaatsen die gemaakt zijn om snel te schaatsen. Zo leg je makkelijker een lange afstand af. Binnen de categorie noren zijn er nog enkele verschillen. Maar hoe weet je nou welke Noren je zou moeten Kopen? Daarvoor zijn vele theorieën, maar je kan het ook wat simpeler maken. Schaats je bijna nooit? Kies dan voor een noor met een hogere schoen. De Viking Basic is dan echt een schaats waarmee jij prima uit de voeten kunt. Al deze verschillende soorten schaatsen kopen in Sliedrecht doe je natuurlijk bij Kramer Fietsen Sliedrecht.

Wil je een professionelere schaats? Dan kies je het beste voor een schaats met een lederen schoen. Deze wordt met behulp van veters super strak aan de voeten gedaan. Het leder zal na loop van tijd naar de voeten vormen. Ben je het schaatsen niet gewend? Dan kan je beter niet voor noren met een lederen schoen gaan. Ze bieden namelijk minder ondersteuning. Je zult dus echt veel meer schaatstechniek moeten hebben. Ben je van plan om naar de schaatsbaan in Dordrecht te gaan? Dan kan je wellicht wel het beste kiezen voor een schaats met lederen schoen. Doordat de schaatsen met lederen schoen meer vrijheid geeft is het ook makkelijker om over te stappen in de bochten.

Wil je gaan voor een veilige tussenweg? Dan heb je met de Viking Unlimited een goede schaats. De schoen is iets lager, maar biedt wel een goede steun aan de voeten. De enkels zitten wij deze schaatsen vrij. Zo kan je dus nog wel gebruik maken van je schaatstechniek en is het prima mogelijk om over te stappen in de bochten.

Schaatsen opbergen na gebruik

Ligt er geen ijs meer in de sloten. Dan is de kans een stuk kleiner dat je zult gaan schaatsen. Om de schaatsen goed op te bergen, zodat je deze ook weer over een paar jaar kunt gebruiken, heb je speciaal schaatsvet nodig. Hiermee smeer je de ijzers in. En voorkom je dat er roest op de schaatsijzers komt. Ook kan je het leder van de schaatsen insmeren. Op deze manier houd je het leder van de schaatsschoenen soepel.