Schaatsen kopen in Sliedrecht

De winter is op dit moment in volle gang en het lijkt erop dat wij binnen enkele dagen ook weer kunnen schaatsen op natuurijs. Maar waar koop je nou in Sliedrecht jouw nieuwe schaatsen? Bij Kramer Fietsen natuurlijk. Zoals ieder jaar hebben wij ook dit jaar weer een assortiment vol met verschillende schaatsen. Welke soort schaatsen dat dat zijn lees je hieronder.

Kinderschaatsen

In ons assortiment hebben wij verschillende kinderschaatsen. Zo zijn er de glij ijzers voor de aller kleinste kinderen. Is het kind iets ouder en moet het nog leren schaatsen dan is de Zandstra Easy Glider een uiterst geschikte schaats. Dit is een schaats die onder de normale straatschoenen wordt vastgemaakt doormiddel van twee gespen. Is het kind al een stukje ouder en kan hij of zij geheel zelfstandig schaatsen dan hebben wij verschillende ijshockeyschaatsen in ons assortiment.

 

nijdam junior kinderschaatsen verstelbaar Roze zilver

Zandstra Easy Glider kinderschaats

 

 

 

 

 

Bekijk hier ons gehele assortiment kinderschaatsen.

 

Hockeyschaatsen

Voor alle volwassenen die voor het plezier even op de sloot achter het huis willen schaatsen hebben wij  instapmodellen van de hockeyschaatsen. Ook hebben wij hockeyschaatsen van Bauer in ons assortiment. Dit zijn ijshockeyschaatsen van een hoger segment. Deze schaatsen hebben een harder ijzer en een betere pasvorm.

Bekijk hier ons assortiment hockeyschaatsen voor volwassenen.

Kunstschaatsen

Voor de sierlijkere schaatser hebben wij enkele kunstschaatsen in ons assortiment opgenomen. Kunstschaatsen kenmerken zichzelf door tandjes voorop het ijzer. Doormiddel van deze tandjes is het mogelijk om op de punten van de schaats te gaan staan. Dit is bijvoorbeeld handig tijdens een pyriet.

Kunstschaats Bauer Rec Ice Fast

Bekijk hier ons assortiment kunstschaatsen.

Noren

Voor de sportievere schaatser die het liefst een Molentocht schaatst hebben wij verschillende Noren in ons assortiment. Binnen deze categorie in ons assortiment is weer een splitsing te maken tussen vaste schaatsen en klapschaatsen. De schaatsen zijn van de gerenommeerde merken Zandstra en Viking.

Noren en hockeyschaatsen worden beide veelal gebruikt voor recreatief gebruik. Tocht zit er daadwerkelijk wel een verschil tussen een Noren en een hockey schaats. Wat dat precies is leggen wij je graag uit in ons blog over het verschil in eigenschappen van een noren en een hockeyschaats.

Viking Marathon Mid Schaats

Bekijk hier onze Noren in het assortiment.