Onze Servicepas

Servicepas Profile de Fietsspecialist Banner
Als je bij Profile Kramer in Sliedrecht in de winkel een aankoop doet, dan willen wij dat je 100% tevreden bent. Alleen op deze manier kan je genieten van optimaal fietsplezier. Daarom leveren wij iedere fiets af met een servicepas. Afhankelijk van of het een nieuwe of een tweedehandsfiets is wordt deze pas gevuld met verschillende voordelen zoals servicebeurten en andere gratis tegoeden in totaal kan dit oplopen tot een waarde van €340,-.
 • Gratis adviesgesprek
 • Vrijblijvende Proefrit
 • Geen rijklaar maak kosten
 • 1e Gratis servicebeurt
 • Flinke kortingen op 2e en 3e servicebeurt
 • Gratis leenfiets bij reparatie
 • Deskundig personeel

Waarom Kopen bij Profile Kramer?

Gratis adviesgesprek

Kom je bij ons in de winkel. Dan wordt jouw altijd zo vriendelijk en oprecht mogelijk geholpen. Samen met je gaan wij opzoek naar de fiets die het beste bij jouw wensen en behoeften past.

Vrijblijvende Proefrit

Om samen met je tot de beste fiets voor jou te komen. Vinden wij het belangrijk je eerst een proefrit op één of meerdere fietsen te laten maken. Zo kan je zelf gaan ervaren of de fiets en het gegeven advies bij jou past.

Geen rijklaar maak kosten

Een fiets is pas te gebruiken als deze rijklaar gemaakt is. Daarom rekenen wij Geen rijklaar maak kosten. Bij het rijklaar maken van de fiets stellen wij deze geheel op jouw lichaamsbouw af. Maar misschien nog wel belangrijker is dat alle onderdelen zoals kabels, lagers, wielen, stuur en stuurpen op het juiste moment vastgezet. Zo voorkom je ongelukken en verleng je de levensduur. Echter kan je er niets aan doen dat het materiaal in het begin moet gaan “werken”. Om de puntjes dus op de i te zetten verzorgen wij de eerste servicebeurt.

1e Gratis servicebeurt

Het belangrijkste aan de fiets komt pas enkele maanden na aankoop. Net zoals schoenen inlopen en kleding krimpt moeten de onderdelen van de fiets nog indraaien. Zo verzwakt de spaakspanning, draaien de lagers in en rekken de kabels een beetje op. Dit kan als gevolg hebben dat de fiets minder goed schakelt of gaan aanvoelen als een zwabber fiets. Om dit te voorkomen krijg je bij aankoop van een nieuwe fiets altijd een gratis servicebeurt.

Flinke kortingen op 2e en 3e servicebeurt

Afhankelijk van het type fiets ontvangt je een korting op de 2e en 3e servicebeurt.  Op de 2e servicebeurt ontvang je 50% korting en op de 3e servicebeurt ontvang je een korting van 25%.

Garantie upgrade

Koop je een elektrische fiets met een aanschafprijs van boven de €2500,- dan krijgt j van ons een upgrade van de garantie. Normaliter zit er op onderdelen een garantie van 2 jaar en op het frame 10 jaar. Bij een garantie upgrade voor de elektrische fiets verzekeren wij deze voor je bij de ENRA. Deze upgrade krijgt je van ons cadeau wanneer je zelf jouw oude fiets verkoopt.

Gratis leenfiets bij reparatie

Moet de fiets gerepareerd worden of staat jouw fiets bij ons voor een servicebeurt? Dan kunnen wij voor je een alternatieve fiets regelen. Zo hoeft je dus niet te lopen naar huis en ben je tijdelijk voorzien van een ander vervoersmiddel..

Gratis Bikefitting bij aankoop Racefiets

Koop je een racefiets bij ons in de winkel? Dan nemen wij graag de tijd om met behulp van Bikefitting verschillende lichaamsmaten op te meten. Aan de hand van deze lichaamsmaten stellen wij de racefiets perfect af op jouw lichaamsbouw. Op deze manier zetten wij jou zo goed mogelijk op de fiets. De kans is namelijk groot dat wij de stuurpen, de breedte van het stuur moeten veranderen. Overigens ook weer gevolgen hebben voor de lengte van de rem- en schakelkabels. Ook het ombouwen van de onderdelen zit bij het afleveren van een racefiets inbegrepen.

Deskundig personeel

Door verschillende cursussen, bezoeken aan de leveranciers en fabrieken houden wij ons personeel op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo bent je verzekerd van deskundig advies en een uitstekende reparatie.

De overige voordelen servicepas

Door gebruik te maken van de servicepas kan je altijd online inloggen op het serviceportal. Hier vind je alle nuttige informatie en kunt je onderhoud zelf inplannen. Wel zo makkelijk voor jouw eigen agendabeheer.

   • Afspraken inplannen
    Snel en makkelijk een werkplaatsafspraak inplannen.
   • Gebruiksaanwijzingen en voorwaarden
    Bekijk online de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden.
   • Sleutelservice
    Bent je een fietssleutel kwijt? Bestel met de sleutelservice gemakkelijk een extra fietssleutel bij.
   • Profile Fietsverzekering
    Tot 14 dagen na aanschaf kan je de fiets gemakkelijk verzekeren. Hiervoor adviseren wij de ENRA. Met deze verzekering hebben wij goede ervaringen. Zo schrijft de fiets niet af, loopt de verzekering door tot de einddatum (ook op nieuwe fiets na diefstal) en is de ENRA in Sliedrecht een goedkope fietsverzekering.
   • Financiële gegevens
    De aankoopgegevens van de fiets kwijt? In het serviceportal vind je alles gemakkelijk terug. Zo vind je het framenummer, sleutelnummer en andere aankoop gegevens.