Onze Servicepas

Servicepas Profile de Fietsspecialist Banner
Als u bij ons in de winkel een aankoop doet, dan willen wij dat u 100% tevreden bent. Alleen op deze manier kunt u genieten van optimaal fietsplezier. Daarom leveren wij iedere fiets af met een servicepas. Afhankelijk van of het een nieuwe of een tweedehandsfiets is wordt deze pas gevuld met verschillende voordelen zoals servicebeurten en andere gratis tegoeden in totaal kan dit oplopen tot een waarde van €340,-.
 • Gratis adviesgesprek
 • Vrijblijvende Proefrit
 • Geen rijklaar maak kosten
 • 1e Gratis servicebeurt
 • Flinke kortingen op 2e en 3e servicebeurt
 • Gratis leenfiets bij reparatie
 • Deskundig personeel

Waarom Kopen bij Profile Kramer?

Gratis adviesgesprek

Komt u bij ons in de winkel. Dan wordt u altijd zo vriendelijk en oprecht mogelijk geholpen. Samen met u gaan wij opzoek naar de fiets die het beste bij uw wensen en behoeften past.

Vrijblijvende Proefrit

Om samen met u tot de beste fiets voor u te komen. Vinden wij het belangrijk u eerst een proefrit op één of meerdere fietsen te laten maken. Zo kunt u zelf gaan ervaren of de fiets en het gegeven advies bij u past.

Geen rijklaar maak kosten

Een fiets is pas te gebruiken als deze rijklaar gemaakt is. Daarom rekenen wij Geen rijklaar maak kosten. Bij het rijklaar maken van de fiets stellen wij deze geheel op uw lichaamsbouw af. Maar misschien nog wel belangrijker is dat alle onderdelen zoals kabels, lagers, wielen, stuur en stuurpen op het juiste moment vastgezet.

1e Gratis servicebeurt

Het belangrijkste aan de fiets komt pas enkele maanden na aankoop. Net zoals schoenen inlopen en kleding krimpt moeten de onderdelen van de fiets nog indraaien. Zo verzwakt de spaakspanning, draaien de lagers in en rekken de kabels een beetje op. Dit kan als gevolg hebben dat de fiets minder goed schakelt of gaan aanvoelen als een zwabber fiets. Om dit te voorkomen krijgt u bij aankoop van een nieuwe fiets altijd een gratis servicebeurt.

Flinke kortingen op 2e en 3e servicebeurt

Afhankelijk van het type fiets ontvangt u een korting op de 2e en 3e servicebeurt.  Op de 2e servicebeurt ontvangt u 50% korting en op de 3e servicebeurt ontvangt u een korting van 25%.

Garantie upgrade

Koop u een elektrische fiets met een aanschafprijs van boven de €2500,- dan krijgt u van ons een upgrade van de garantie. Normaliter zit er op onderdelen een garantie van 2 jaar en op het frame 10 jaar. Bij een garantie upgrade voor de elektrische fiets verzekeren wij deze voor u bij de ENRA. Deze upgrade krijgt u van ons cadeau wanneer u zelf uw oude fiets verkoopt.

Gratis leenfiets bij reparatie

Moet uw fiets gerepareerd worden of staat uw fiets bij ons voor een servicebeurt? Dan kunnen wij voor u een alternatieve fiets regelen. zo hoeft u dus niet te lopen naar huis.

Deskundig personeel

Door verschillende cursussen, bezoeken aan de leveranciers en fabrieken houden wij ons personeel op de hoogte van de nieuwste technologieën. Zo bent u verzekerd van deskundig advies en een uitstekende reparatie.

De overige voordelen servicepas

door gebruik te maken van de servicepas kunt u altijd online inloggen op het serviceportal. Hier vind u alle nuttige informatie en kunt u onderhoud zelf inplannen. Wel zo makkelijk voor uw eigen agendabeheer.

   • Afspraken inplannen
    Snel en makkelijk een werkplaatsafspraak inplannen.
   • Gebruiksaanwijzingen en voorwaarden
    Bekijk online de gebruiksaanwijzing en garantievoorwaarden.
   • Sleutelservice
    Bent u uw fietssleutel kwijt? Bestel met de sleutelservice gemakkelijk een extra fietssleutel bij.
   • Profile Fietsverzekering
    Tot 14 dagen na aanschaf kunt u de fiets gemakkelijk verzekeren. Hiervoor adviseren wij de ENRA. Met deze verzekering hebben wij goede ervaringen. Zo schrijft de fiets niet af, loopt de verzekering door tot de einddatum (ook op nieuwe fiets na diefstal) en is de ENRA in Sliedrecht een goedkope fietsverzekering.
   • Financiële gegevens
    De aankoopgegevens van de fiets kwijt? In het serviceportal vind u alles gemakkelijk terug. Zo vind u het framenummer, sleutelnummer en andere aankoop gegevens.