Fietsenmaker Sliedrecht

Profile Kramer "de Fietsspecialist" vestiging Sliedrecht

Profile Kramer is de fietsenmaker van Sliedrecht. Met een team van ervaren fietsenmakers zorgen wij ervoor dat jouw fiets weer helemaal gereed is voor de mooiste fietstochten. Ook als je in een ander dorp woont zoals Papendracht, Wijngaarden en Hardinxveld ben je bij ons van harte welkom. Sterker nog wij zijn de fietsenmaker voor vele inwoners van Hardinxveld en Papendracht. Dat komt doordat wij via de Rivierdijk gemakkelijk te bereiken zijn.

In de showroom van ruim 450 vierkante meter staan zijn naast stadsfietsen, elektrische fietsen, sportfietsen en kinderfietsen ook mountainbikes en racefietsen te vinden. Van onder andere de merken Giant, Gazelle, Cortina, Bianchi en Koga.

Daarnaast zorgt onze showroom ervoor dat wij vele accessoires en onderdelen op voorraad hebben liggen, zodat wij jou in de meeste gevallen meteen kunnen helpen. Naast het verkopen van nieuwe fietsen en Tweedehandsfietsen kunnen wij jou ook helpen met het leasen van een fiets.

Ja zeker, ook voor het kopen van een tweedehandsfiets ben je bij ons op het juiste adres. Echter kan dit assortiment nog al verschillen per week. Het gehele actuele assortiment van tweedehandsfietsen vind je in de categorie pagina van de tweedehandsfietsen.

Vrijblijvend een proefrit maken op een fiets?

Heb je een mooie fiets op het oog? Wellicht hebben wij deze fiets gewoon in de winkel staan. Naast dat een fiets er mooi uitziet is het misschien nog wel belangrijker dat deze ook lekker fietst. Daarom is het in vele gevallen mogelijk om vrijblijvend een proefrit te maken (Dit geldt echter niet voor racefietsen).

Om er bij een racefiets zeker van te zijn dat je lekker op de fiets komt te zitten bieden wij bij iedere nieuwe racefiets gratis een Bikefitting aan. Met een Bikefitting meten we verschillende lichaamsmaten op, zoals binnen beenlengte, romplengte, schouderbreedte en armlengte. Aan de hand van deze maten wordt er een gepersonaliseerd advies uitgebracht. Moet de fiets daarvoor omgebouwd worden? Ook daar zorgen wij voor. Het ombouwen van de fiets zit net als de Bikefitting en Gratis Servicebeurt in het totaal pakket.

De meeste klanten komen bij Profile Kramer Sliedrecht omdat zij uitstekende geholpen willen worden, fijn op de fiets willen zitten en jarenlang plezier willen hebben van de fiets. In dit laatste ondersteunen wij door servicebeurten met korting. Hoe de servicepas van Profile Kramer Sliedrecht er precies uitziet is per type fiets verschillend.

Heb je een probleem met jouw fiets of heeft je fiets een onderhoudsbeurt nodig?

Kom dan gerust eens even langs, om de opties te bespreken. Dan lopen we samen de fiets na en bespreken wij de verschillende mogelijkheden. Zo ben jij verzekerd van echt beste advies, zodat je weer fijn de weg op kan.