Bianchi Fiets Kopen In De Alblasserwaard

Een Italiaanse fiets is net als Italiaanse kleding. Door net wat meer aandacht te besteden aan het ontwerpen van de fietsen zijn deze nog net een stukje mooier. Verder zijn de fietsen exclusiever dan andere merken. Er worden er natuurlijk niet al te veel geproduceerd. Zo ontstaat er bijna altijd een te kort aan Italiaanse fietsen. Met het merk Bianchi heeft Profile Kramer Sliedrecht één van de betere Italiaanse merken in huis. Maar wat voor verschillende fietsen maakt Bianchi dan? Nou eigenlijk hebben wij voor bijna alle doeleinden wel een fiets. Maar met name in het sportievere segment is Bianchi erg sterk.

Met de kleur Celeste heeft het merk al sinds de oprichting in 1885 een geheel eigen kleurstelling. Deze Celeste kleurstelling staat bijna synoniem voor Bianchi en wordt door geen andere fabrikant nagemaakt. De rijke historie van het bedrijf zorgt ervoor dat de fietsen steeds beter en beter worden.

Bianchi Racefiets Kopen?

Bianchi-Aria-racefiets-alblasserwaard-sliedrechtMet het sportieve DNA van het merk heeft Bianchi verschillende soorten racefietsen in het assortiment. Zo kan iedere type fietser een Bianchi racefiets kopen. Wil je een fiets met de beste prijs-kwaliteitsverhouding? Dan is een Bianchi niet de juiste fiets voor jou. Dit ligt niet aan de kwaliteit maar aan de prijsstelling van een Bianchi racefiets. Bianchi maakt namelijk maar een beperkt aantal racefietsen, waardoor de prijzen altijd een stukje hoger liggen. Verder werkt Bianchi altijd met externe merken samen. Neem bijvoorbeeld de wielen. Deze laat Bianchi in vele gevallen fabriceren bij Fulcrum. Een bedrijf dat zichzelf enkel bezighoudt met de productie en ontwikkeling van fietswielen.

De beste Bianchi? Dat is voor iedereen anders. Maar vanuit het merk wordt de Oltre naar voren geschoven. Dit is een extreem aerodynamische racefiets. De fiets heeft dan ook weer een diepe en sportieve zithouding. De Bianchi Oltre is een fiets met een flink prijskaartje. Maar ook als je het nog enigszins leuk wilt houden heeft het merk met de Bianchi Aria en Sprint mooie alternatieven.

Wil je meer genieten van de langere fietstochten? Dan is de Bianchi Infinito een goede keuze. Het frame is voorzien van een hoger balhoofd en een langere wielbasis. Op deze manier worden de hobbels in het wegdek beter gereduceerd.

Een aluminium Bianchi racefiets kopen? Dan heeft het merk met de Via Nirone een mooie fiets. In het ontwerp van deze fiets zie je gewoon dat er meer aandacht besteed is. Als klein voorbeeld pakken we het zadel, hierin zijn Celeste details verwerkt. 

Mountainbikes van Bianchi

Mountainbike-bianchi-alblasserwaardNatuurlijk heeft Bianchi ook enkele mountainbikes. Hierbij kan de verdeling gemaakt worden tussen aluminium en carbon fietsen. De Bianchi Nitron is een carbon mountainbike met een luxere voorvork. Deze voorvork werkt op basis van een luchtdruk en is geheel naar wens op te pompen. Zo zal iemand met een zwaarder gewicht meer lucht in de voorvork pompen dan iemand die veel lichter is. Fiets je op een verharde weg? Dan is de voorvork vanaf het stuur op slot te zetten.

Ben je opzoek naar een aluminium mountainbike dan is een Bianchi duel een uitstekende keuze. Op deze mountainbike kunnen gemakkelijk spatborden gemonteerd worden. En ook een fietsslot is geen enkel probleem. Dit maakt dat de Bianchi Duel een uitstekende mountainbike is voor de jeugd om mee naar school te gaan.

De sportfiets van Bianchi is erg breed inzetbaar

Met de Bianchi Sport heeft het merk een fiets die voorzien is van een lichtgewicht aluminium frame en smallere fietsbanden. Echter heeft deze sportfiets wel gewoon een recht stuur. Zo is de fiets een beetje een combinatie tussen een racefiets en een mountainbike. Standaard is de Bianchi Sport uitgevoerd met een vaste voorvork. Dit zorgt ervoor dat de fiets nog directer is en er geen kracht verloren kan gaan door de vering. Wil je af en toe toch een bospadje meenemen? Dan is de variant met een geveerde voorvork wellicht een betere keuze voor jou.

Bianchi-Sport-CelesteOok spatborden en een fietsslot zijn op de Bianchi Sport geen enkel probleem. De bevestigingspunten hiervoor zijn gewoon aanwezig. Dit maakt dat de Bianchi Sport vaak ook ingezet wordt voor woon-werkverkeer. Zo ben je net wat sneller op de plaats van bestemming. Daarnaast maakt de fiets het ook nog mogelijk om in wielerkleding een rondje te fietsen. Vele bezitters van deze fiets kiezen voor een dual choice fietspedaal. Dit wilt zeggen dat je aan de ene kant met een normale schoen op het pedaal kunt en op de andere kant kunt inklikken. Op deze manier is het dan ook weer mogelijk om te duwen en trekken aan het pedaal. Het effect hiervan? Nog sneller fietsen.

Een Bianchi Stadsfiets

Met de Bianchi Rubino heeft het merk ook een stadsfiets. Echter is dit wel een sportievere stadsfiets. Want de fiets is voorzien van een derailleur. Hierdoor is de stadsfiets veel beter geschikt voor in de heuvelachtige gebieden. Eigenlijk is dit volkomen logisch wanneer je bedenkt dat het nergens zo vlak is als in Nederland. Verder staat de Bianchi Rubino bekend om zijn opmerkelijke kleurstelingen. Met het Celeste frame en de bruine fietsbanden valt de fiets goed op.